Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

2D Wimperextensions zijn prachtige extensions om subtiel meer volume te creeëren en de voordelen van de volume extensions te hebben, wil je wél de volume hebben maar wil je het natuurlijk behouden met wel het voordeel van wimperextensions dan is dit dé optie!

Bij de wimperextensions 2D techniek worden er twee ultra dunne en zachte kunstwimpers op de natuurlijke wimper gezet met een minuscule hoeveelheid lijm. De lijm voel je niet zitten en het draagcomfort is maximaal, ze zijn superzacht!

Hierdoor is het mogelijk om mensen die van nature minder wimpers hebben, toch mooie volle wimpers te geven en eigenlijk alle natuurlijke eigen wimpers te verdubbelen in het aanzicht. Een behandeling gaat ongeveer hetzelfde als bij de classic techniek, alleen worden er wimperextensions gebruikt die vele malen zachter zijn, lichter en dunner.
Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat deze techniek te zwaar is voor je eigen wimpers, de wimpers zijn namelijk erg geschikt om ze in de Russian techniek te plaatsen waardoor de eigen natuurlijke wimpers dit heel goed kunnen dragen.
Het is mogelijk om in overleg je wensen te bespreken, we kijken er dan samen naar of jouw wensen geschikt zijn voor jouw eigen wimpers. Bij hele korte dunne wimpers is het bijvoorbeeld niet aan te raden ze 4 of 5x te verlengen omdat dit niet goed is voor de natuurlijke wimpers, in dat geval plaatsen we een passende maximale lengte of raden we je aan om een tijdje een goed wimperserum te gebruiken. (denk hierbij aan NanoLash of Revitalash, om de natuurlijke wimpers te versterken)
Er kan gekozen worden voor een natuurlijke look of juist een met meer expressie, voor dit laatste is aan te raden om over te gaan op de 3-5D Russian Volume (nog dunnere wimpers met nog meer mogelijkheden in volume)

 

 

wimperextensions-2d-Russian-Volume
2D Wimperextensions by AMADEA

 

Close