Afvallen met PowerSlim

De koude maanden januari en februari worden afgesloten en de lente komt steeds dichterbij. De tijd van de opkomende bloemetjes, doorkomend zonnetje en de alweer langer wordende dagen is gekomen. Dikke winterjassen worden verruild voor spijkerjasjes en we denken alweer aan dunnere stoffen en fleurige jurkjes. Deze kleding laat alleen helaas vaak de extra kilo’s zien die we in de winter verzameld hebben.

Dorette staat weer midden in het leven!

Wij kunnen je helpen!
Vind je het moeilijk om je kilo’s kwijt te raken? Of weet je niet hoe je het op een gezonde evenwichtige manier moet aanpakken? Ben je bang dat je het niet alleen lukt?

Dan is PowerSlim wellicht iets voor jou. Samen met je coach (Natalie) bereik je je doel nog voor de zomer aanbreekt. Wekelijks word je gratis gecoacht bij het afvallen met PowerSlim. De aanpak is er op gericht om jou gemotiveerd te houden met wekelijks resultaat vol leerzame tips en nieuwe inzichten, lekkere PowerSlim producten en voedingsschema’s die eenvoudig in het dagelijks leven toe te passen zijn. Samen ontwikkel je op die manier een gezonde leefstijl en ook bij het behalen van je streefgewicht met PowerSlim kun je een lifetime coaching aangaan en blijf je welkom om je ook in die fase op gewicht te houden. Kortom: kies je voor PowerSlim & coaching, dan blijft je coach de stok achter de deur ook als je je doel gehaald hebt en blijf je lekker in je vel zitten!

 

Succesverhaal van Dorette!

Deze keer zijn wij in het bijzonder erg trots op deze PowerSlimmer, het is namelijk Dorette een PowerSlimmer van ons eigen center ‘Amadea’.
Natalie heeft Dorette tijdens deze -20 kilo tot nu toe gecoached en het resultaat mag er zijn. SUPER!
Dorette zegt zelf nooit erg mager te zijn geweest maar op een gegeven ogenblik waren wel de 3 cijfers in zicht, dit was voor Dorette de omslag. Het was nu of nooit!
Gaandeweg kwamen de kilootjes er met de jaren bij, door studie, samenwonen en door werk. Het droeg er niet positief aan bij.
De vele afslankpogingen mislukten, na een poosje was de motivatie weg, werkte het toch niet etc. Toen Dorette een advertentie van PowerSlim zag was dat haar laatste redmiddel om van de kilo’s af te komen.
Ze maakte een afspraak bij Amadea in het center en de motivatie kwam tijdens het afvallen. Na een maand was Dorette 7 kilo kwijt. Je kunt je wel voorstellen hoe dat stimuleert!
Niet lang daarna kwamen de trouwplannen waardoor er een strikt doel voor ogen kwam en zelfs haar streefgewicht naar beneden is bijgesteld.

Dorette hield het vol doordat de resultaten zo goed waren, dit zorgde voor een enorme boost aan motivatie! Ook de wekelijkse gesprekken waren erg leerzaam voor haar.
Het veranderde zelfs zo dat haar gedachtegoed veranderde in wat ze allemaal wél kon eten in plaats van wat ze niet meer kon eten. Ook eten in de vorm van een beloning was toen verleden tijd.
Ze is inmiddels gewend aan haar nieuwe lijf en er erg tevreden mee, maar toch wil ze graag nog van de laatste kilootjes af en zoals wel vaker gezegd: de laatste loodjes wegen het zwaarst!

Hoe kijkt ze zelf op het PowerSlimmen terug?
Ik voel me top, het programma is makkelijk vol te houden en de resultaten zijn super. Ik kan weer leuke dingen aan en hoef niet meer naar de grootste maat te grijpen.

Ben zelfs fanatiek gaan sporten en merk dat mijn conditie veel beter is en voel mij een stuk gezonder. En het belangrijkste: mijn zelfvertrouwen is onwijs gegroeid!

 

 

Coach

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het Power Slim afslankprogramma.
Voordat je kunt beginnen, begin je eerst met een intakegesprek, tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan en je startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht geven we een advies en bespreken we een voedingsschema. Na de uitleg van het afslankprogramma  en het bespreken van het voedingsschema kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult bij je Power Slim voedingscoach voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten en gecoacht om je doel te bereiken. De begeleiding van het PowerSlim traject is gratis*

De coach begeleid en motiveer je bij het afvallen, adviseert je over productkeuzes en is je stok achter de deur! En door het volgen van regelmatige vervolgopleidingen blijven we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

* Tijdens het PowerSlim traject gebruik je de producten van PowerSlim.
Om het programma juist te volgen dient men 3-5 doosjes per consult af te nemen.

Bij het volgen van PowerSlim bij Amadea, word jij gecoacht door Natalie. Zij heeft een achtergrond in de voedingsleer en weet jou met goede tips en begeleiding te coachen bij het PowerSlim afslankprogramma. Door het krijgen van inzichten, het PowerSlim afslankprogramma en de stok achter de deur te hebben bereik je meer resultaat als zonder coaching. Daarom is dit essentieel om je doel te halen en een van de pijlers van het PowerSlim afslankprogramma.

 

afslanken-power-slim

 

 

Wil jij ook onder begeleiding afvallen met PowerSlim en net als Nicole je doel halen en lekker in je vel zitten?
Vraag dan je startpakket & intakegesprek aan bij Amadea – The Blooming Beauty Concept!

 

Afspraak maken

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten aan ivm de drukte.
Behoor je al tot het klantenbestand van AMADEA dan is het uiteraard wel mogelijk om een afspraak te maken, dit geldt ook voor nieuwe Powerslimmers.

Volg AMADEA op Instagram of Facebook, mocht er weer ruimte ontstaan wordt het via social media gecommuniceerd.

Excuses voor het ongemak!

Close