Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

Al ruim 10 jaar een begrip in Roosendaal

 

AMADEA is sinds 2013 gevestigd in Roosendaal, een huid- & laserpraktijk met een frisse innovatieve kijk op schoonheid.

Loopbaan, medische achtergrond en ervaring
Een loopbaan als doktersassistente waar eigenaresse Natalie veel kennis en ervaring heeft opgedaan op allerlei vlakken, geeft tot op de dag van vandaag een absolute meerwaarde in de salon. Dermatologie, anatomie en fysiologie zijn de achtergrond van de adviezen en kennis in verschillende behandelingen met name in diverse laserbehandelingen is dit een pré.

Ook nu als gediplomeerd schoonheidsspecialist vormt deze ervaring en kennis een belangrijke basis.

ANBOS
Om onze professionaliteit en kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij het ANBOS en het SKIN Kwaliteitsregister.

Hierdoor is het vereist om aan diverse kwaliteitseisen en diplomering te voldoen. Bij AMADEA word je dan ook altijd door een gediplomeerd schoonheidsspecialist behandeld. 

Hoogwaardige producten
In de salon wordt met hoogwaardige producten & merken gewerkt die op natuurlijke basis zijn en natuurlijke ingrediënten bevatten.

Door de zorgvuldigheid in het doorvoeren van de merken en producten, bieden we hoog kwalitatieve en eerlijke, maar vooral huidvriendelijke producten aan.
Een klant met een zeer gevoelige huid is bij AMADEA aan het juiste adres.
De opleidingen zijn gevolgd bij goede gerenommeerde opleidingsinstituten en regelmatig worden er cursussen en opleidingen gevolgd om up to date te blijven in de branche. Maar ook om kennis en behandelingen te kunnen vernieuwen.

Laserontharing, tatoeage verwijdering en wimperextensions
Naast huidverbetering zijn wij allround en bieden we diverse specialisaties aan in laserontharing met de TripleICE Wave Diodelaser, huidbehandelingen met de zeer intensieve Pico laser, tatoeage verwijdering met de Pico laser en wimper en wenkbrauw behandelingen.

Specialisaties, passie en ervaring hebben dit tot een succes gemaakt waarmee we dagelijks heel veel klanten blij kunnen maken.

Belangrijk vinden wij dat jij als klant een goed gevoel overhoud aan het bezoek in de salon.
Goede adviezen, hoogwaardige behandelingen, ruime mogelijkheden, een transparant tarief en een welkom gevoel zijn te verwachten bij AMADEA.

Spreekt dit je aan?
Neem gerust eens een kijkje op de website en wie weet tot gauw in de salon!

 


anbos-roosendaal 

Close