Peelings, de ultieme huidbehandeling in de herfst

Peelings, de ultieme huidbehandeling in de herfst

Na de zomer breekt de herfst aan, een tijd waarin de natuur zich klaar maakt voor een nieuw seizoen. Je huid gaat in deze periode ook in een nieuwe fase, hierdoor kan het zomaar zijn dat je huidverzorging die je in de zomer gebruikte niet meer zo passend is in de herfst en je huid andere producten nodig heeft om zo mooi mogelijk en gezond mogelijk te blijven.

Boosten na de zomer
De huid heeft in de zomerperiode vaak veel te voortduren gehad, vaak is de huid langdurig in de zon blootgesteld waardoor de huid kwetsbaarder wordt.
Na de warmte volgt de kou en hier kan je huid ook meer op gaan reageren, waardoor er wat onrust kan ontstaan. Het is dan ook een aanrader om je huid sowieso in het najaar een keer goed te laten boosten en een oppepper te geven waarin je huid goed behandeld word en gevoed wordt zodat je huid ook in de winterperiode stralend blijft.

Peelings
Door middel van peelings word je huid intensief verzorgd en behandeld, in de salon werken we met het merk IK SKIN PERFECTION en MALU WILZ. Deze twee huidverbeterende merken hebben geweldige eigenschappen en kunnen de huid zeer intensief verzorgen en verbeteren.
Maar een product is nooit zo effectief zonder een gereinigde ondergrond, door een goede reiniging kunnen maar liefst 70% meer werkstoffen doordringen tot diep in de cellen die zorgen voor verbetering, versteviging en verandering in het huidbeeld.
Een peeling is dus een uitstekende behandeling om regelmatig toe te passen, met name in de winterperiode waarin de zon wat minder schijnt en de huid wat minder van slag brengt. Een rustperiode voor de huid, waarin je dus heel effectief aan de huid kunt werken.

Reinigen
Een van de belangrijkste stappen in de weg naar naar huidverbetering is dus goede reiniging.
Helaas wordt dit onderdeel vaak onderschat. Een goed gereinigde huid neemt beter de werkstoffen op die in een crème of serum zitten. De werkstoffen in de crème en serums kunnen helaas niet door het “vuile laagje” op jouw huid doordringen.

Zonder een goede reiniging is er dan ook geen goede verzorging of huidverbetering mogelijk en krijg je een onzuivere huid met verstoppingen. Gebruik voor de reiniging ook liever geen producten met minerale olie of alcohol. Minerale olie trekt opnieuw vuil aan en hierdoor worden de poriën nog meer afgesloten, alcohol werkt uitdrogend op de huid en irriteert de zuurgraad van de huid waardoor je huid nog verder uit balans gaat.

Tijdens de peeling wordt de huid zeer intensief gereinigd en dien je daarna aan de slag te gaan met een dagelijkse reiniging met een geadviseerd product en een goede crème en serum die de wensen van jouw huidverbetering zal vervullen.

Heb jij interesse in een peeling of een huidbehandeling? Stuur ons dan gerust een email en wij helpen je verder, je kunt hier klikken om meer informatie op te vragen.

Author Info

Amadeas.nl

Close