Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de mooiste wenkbrauwen volgens de laatste trends, ook kunnen we de wenkbrauwen helemaal naar jouw smaak maken.Wenkbrauwstyling is meer dan epileren alleen, we zorgen dat de wenkbrauwen perfect gestyled worden en verzorgd om je tevreden met het mooiste effect de deur uit te laten gaan. 

Wenkbrauwen maken je gezicht. vaak zien we verkeerd ge-epileerde wenkbrauwen of wenkbrauwen die niet mooi meer in vorm zijn. In stappen zorgen we er dan voor dat je weer een mooie wenkbrauw krijgt die voldoet aan de juiste vorm door onze speciale techniek.

Wij zijn een BROW BAR gestart omdat perfect gestylede wenkbrauwen niet meer weg te denken zijn, Amadea heeft een uniek concept en je bent hier welkom om op één plek je wenkbrauwen te laten shapen, stylen, trimmen, verzorgen, tinten, threaden, epileren, sugaren en waxen. Regelmatig worden er opleidingen en trainingen gevolgd om de laatste kennis op wenkbrauwgebied up to date te houden in de schoonheidsbranche.Kortom, Amadea  is voor jou dé perfecte plek om je wenkbrauwen de ultieme behandeling te geven!

Brow-behandelingen bij Amadea

  • Epileren en/of threading                 € 12,50
  • Harsen/waxen wenkbrauwen         € 12,50
  • Verven wenkbrauwen  Refectocil   €   9,50
  • Total Henna BrowStyling                € 25,00
  • Epileren/threaden/waxenverven met Refectocil                       € 22,00

 

 

BOEK HIER JE BROW BAR AFSPRAAK ONLINE!

Total Henna BrowStyling

Wil jij nu de crème de la crème onder de wenkbrauwstyling op dit moment, dan kies je voor de Total Henna BrowStyling.Wenkbrauwen worden met wax behandeld, door onze speciale techniek perfect gemodelleerd en prachting gestyled en getint met henna.Voordeel hiervan is dat het op de huid mee geverfd word waardoor je een intens en vol effect krijgt.Dit effect houd enkele weken aan afhankelijk van je huidtype,  de haren blijven 4-6 weken perfect in hun tint zichtbaar. Desgewenst zijn de wenkbrauwen nog te behandelen met poeder. Met deze techniek ben je verzekerd van mooie strakke wenkbrauwen!

 

 

 

De foto’s zijn eigendom van Amadea  en geven het werk weer van Amadea. Kopiëren van de foto’s zonder toestemming is verboden. 

Henna Brows by Amadea

henna brows
Henna Brows & Browshaping

HENNA-BROWS

Henna Brows bij Amadea
Close