Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

Carbon Laser Peeling // Carbon Peeling

Heb je in het verleden te vaak in de zon gezeten en zonschade opgelopen, of merk jij dat je fijne lijntjes begint te krijgen maar wil je niet onder het mes of aan de injecties?
De Carbon Laser peeling is een van de effectiefste behandelingen voor huidverjonging en een diepe intensieve reiniging van de huid.

Met de Pico laser kunnen we tal van behandelingen uitvoeren in de salon. Zo kun je de laser inzetten voor het verwijderen van huidaandoeningen, permanente make-up, tatoeages, pigmentvlekken, schimmelnagels en is hij inzetbaar voor huidverjongende behandelingen.

Een van deze behandelingen is de carbon laser peeling ofwel de carbon peeling.
In het filmpje wat in de salon is gemaakt wordt uitgelegd hoe de behandeling gaat en krijg je een duidelijk beeld van wat de behandeling inhoudt en hoe deze toepasbaar is.

Het grote voordeel van deze behandeling met de Pico laser is dat deze vele malen krachtiger en dieper werkt dan de nanolasers met de carbon peeling. De behandelingen met de pico laser zijn intensiever en effectiever.

Waarvoor is de Carbon Laser Peeling inzetbaar?
Rimpels en fijne lijntjes
Grove poriën
Verstopte poriën
Een vette huid
Een droge huid
Overmatige talg productie, comedonen/mee-eters
Onrustige huid
Pigmentatie
Bevorderen van de aanmaak van de collageenproductie (huidverjoning)
Acné en littekens
Anti-aging
Toename van elasticiteit in de huid

De Carbon Laser Peeling zorgt voor een diepe reiniging van de huid, waardoor deze heel erg geschikt is voor mensen met een vettere huidsoort, grove poriën en acne. Maar eigenlijk is deze verbluffende behandeling een complete alleskunner en multiple inzetbaar.

Zo reduceert de behandeling de talgproductie, verfijnt de poriën en huidstructuur en bevorderd de genezing van littekens door de aanmaak van collageen en de afschilfering van de dode huidcellen.

De warmte van het carbon masker en de combinatie met de laser zorgt ervoor dat de in de huid nieuw collageen wordt aangemaakt, waardoor fijne lijntjes vervagen en de huid zal verstevigen en heeft het een gunstige uitwerking op zonschade en acne.
De opperhuid en het bindweefsel worden met deze behandeling gestimuleerd, waardoor de huid zichtbaar en voelbaar zal verbeteren.

Na een reiniging van de huid wordt carbon (medische koolstof) aangebracht op het gezicht.
Met een Picolaser wordt licht omgezet in warmte, waardoor de carbon verdampt en dode huidcellen en onzuiverheden vernietigd worden tevens vernietigd het de bacteriën van de acne.
Een Carbon Laser Peeling heeft een dieper bereik dan de meeste peelings, waardoor deze al na één behandeling effectief is.

Groot verschil met andere peelings
Een groot verschil met andere gezichtsbehandelingen is dat de Carbon laser peeling de bovenste huidlaag niet verdunt of beschadigt, maar juist sterker maakt. De behandeling geeft snel resultaat. Je huid vervelt niet, wel is een lichte uitslag mogelijk door overtollig talg dat naar boven geduwd en geneutraliseerd wordt. Door een combinatie van medische koolstof en lasertechnologie wordt een zuiveringsproces voor een dieptereiniging ingezet.

 

 

 

 

 

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Vooraf aan de behandeling word je huid grondig gereinigd. Daarna brengen we carbon aan een medische koolstof met veel vitamines en mineralen en zeewier. De medische koolstof schieten we met de Pico laser van de huid af. De Pico laser zet de koolstof om in warmte, waardoor het verdampt.
En door deze werking neemt het al het talg, dode huidcellen en onzuiverheden mee, hierdoor ondergaat de huid een diepe reiniging.

Deze behandeling zorgt niet alleen voor een diepe reiniging van de huid, maar ook voor het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine. Door middel van de warmte die de Pico laser afgeeft wordt collageen aangemaakt. De warmte dringt door tot de diepere lagen van de dermis. Doordat de Carbon Laser Peeling van binnenuit werkt wordt zowel de opperhuid als bindweefsel vernieuwd me als resultaat: fijne lijntjes zullen verdwijnen.
De behandeling stimuleert de aanmaken van eigen collageen, resultaat zul je dan ook pas zien na 6 weken.

Na het verdampen of weg schieten van de medische koolstof zal de huid nog een keer gereinigd worden en de laatste resten van het medisch koolstofmasker worden verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende en gepaste huidverzorging (24H crème).

Wanneer mag je deze behandeling NIET ondergaan?

 • Hartziekten
 • Epilepsie met aanvallen
 • Pacemaker
 • Zwangerschap
 • Borstvoeding
 • Zeer zware acne (keloïd)
 • HIV positief
 • Hepatitis
 • Kanker
 • Actieve Herpes
 • Warmte allergie (geen zonneallergie)
 • Auto immuunziekte (overleg met arts)
 • Bestraling in de afgelopen 14 dagen
 • Fillers / botox in de afgelopen 14 dagen
 • Bloeddrukproblemen (overleg met arts)

Voor en na de behandeling

Vermijd 4 weken voor de behandeling de zon, zonnebank en gebruik geen zelf bruiner.
Ook raden we het gebruik van make-up, dagcrème, zonnebrand en/of bodylotion af op de dag van de laserbehandeling.
De chemische stoffen kunnen door de warmte in de huid anders worden opgenomen. Reinig indien mogelijk de huid vooraf.

Na de behandeling: vermijd het warm douchen, sauna, zwemmen, sporten en baden gedurende de eerste 48 uur na de behandeling. Pas de dag na de behandeling (24 uur) de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken. Wij raden factor 50 aan.

Behandelingen zijn in kuurverband toe te passen met tussenpauzes van 10 dagen, maximaal 2x per jaar of als losse behandeling (6-8 weken) inzetbaar.


Wil je graag een afspraak maken? Klik dan HIER

Close