Epileren & Threading

In de salon worden twee verschillende epileertechnieken toegepast. Naast verschillende andere ontharingstechnieken zijn de meest gebruikelijke voor bijvoorbeeld de wenkbrauwen het harsen, het epileren met pincet en het epileren met touw.

Epileren met touw
Wij epileren door middel van de ‘threading’ methode met een touwtje je wenkbrauwen.
Door deze speciale techniek hoeft er geen hars gebruikt te worden die de huid verwarmt en de elasticiteit verminderd, maar kan het op de normale huid toegepast worden. Ideaal als je een wat gevoeligere huid hebt.
De techniek haalt alle donshaartjes weg en zorgt voor een superglad en strak resultaat. Precies wat je met je wenkbrauwen wenst!
De techniek wordt ook wel oosters epileren genoemd, omdat het in oosterse landen een veel toegepaste techniek is om de wenkbrauwen en gezichtsbeharing mee te behandelen.
In de tijd van Cleopatra werd deze techniek al toegepast, het is dus een eeuwenoude techniek die we vandaag de dag nog gebruiken.
Wij behandelen de huid vooraf ALTIJD, zo werken we hygiënisch en verzachtend voor de huid.
Ook verzorgen we de huid en de wenkbrauw altijd na de behandeling en stylen we de wenkbrauw volledig.
epileren met touw
Epileren met pincet
Epileren met pincet is wellicht de meest gekende methode die we uiteraard ook toepassen, soms om wat verdwaalde haren te verwijderen maar ook om de wenkbrauwen superstrak mee te maken. Met de techniek is heel precies te werken.
Volgens de gouden ratio wordt de vorm van de wenkbrauw bepaald en zo nodig kun je in behandelingen toewerken naar een beter passende wenkbrauw bij het gezicht.
Uiteraard geld voor epileren met pincet de zelfde voor en na zorg en styling.
Bij beide technieken kun je er ook voor kiezen om de wenkbrauwen te verven.
Dit is uiteraard naar eigen wens maar geeft vaak wel extra dimensie aan de wenkbrauwen!

Close