Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

Bij Amadea ben je op het juiste adres voor behandelingen voor huidverbetering.Wij begrijpen als geen ander dat je graag een mooie, verzorgde huid wilt krijgen en behouden. 

Waarschijnlijk loop je al een poosje rond met het idee dat je niets meer met je huid kunt, dat je er van alles al zelf aan gedaan en geprobeerd hebt en dit geen enkele zin heeft. Het verandert toch niet, het is een verloren zaak.

De eerste echte stap naar een verandering

Gelukkig kunnen wij hier wel wat aan doen. Het kan zijn dat je al jarenlang de verkeerde huidverzorgingsproducten gebruikt afgestemd op een verkeerd huidbeeld. Dit kan zijn doordat je zelf hebt gedacht een bepaald huidtype te hebben, maar dit nooit professioneel is bekeken en je hier op de verkeerde verzorging hebt toegepast. Ook kan het zijn dat je je snel in een drogisterij of parfumerie hebt laten adviseren en daar verkeerde producten hebt meegekregen met onjuiste werkstoffen. Werkstoffen zijn zoals het woord al zegt, de werkzame stoffen in een product. De kwaliteit van het product staat gelijk aan de werkzaamheid van de stoffen, deze stoffen zijn namelijk de harde werkers die je huid gaan opknappen. Zodra de werkstoffen dus of minimaal in een product zitten of niet, terwijl je huid ze wel nodig heeft, dan zal je huid ook niet verbeteren. Vaak worden er in cremes wel allerlei stoffen toegevoegd die het comfortabel laten voelen om te blijven smeren. Dit is het enige voordeel wat je vaak hebt gevoeld, maar verder je huidbeeld niet zien verbeteren.

Wij werken met huidverbeteringsproducten die sterk werkzame stoffen bevatten die op een natuurlijke plantaardige manier verkregen zijn. Vrij van parabenen, siliconen, alcohol, parfum en irriterende stoffen. We passen dan ook altijd de huidverzorging aan op het huidbeeld en zorgen dat je naast dat je huid kalmer en rustiger zal worden je huid ook de kracht terug krijgt door de juiste hoeveelheid werkstoffen om zichzelf te kunnen verbeteren. Tijdens een behandeling wordt de huidanalyse pas uitgevoerd omdat de huid dan vrij is gemaakt van talg, vuil en make-up. Zo kunnen we een duidelijk beeld vormen van jouw huid.

Heb jij dus last van een geirriteerde huid, een rode huid, hyperpigmentatie, acné of onzuiverheden, een verslapte of verouderde huid, een huid met beginnende lijntjes, een uitgedroogde onrustige huid, een vale teint en een slechte doorbloeding? Laat je dan eens professioneel adviseren in de salon, het makkelijkst kun je hiervoor een basis-behandeling boeken zodat we je huid goed kunnen gaan beoordelen en je een juist huidadvies mee kunnen geven.

Thuis aan de slag met de juiste verzorgingsproducten

Het is van groot belang dat je naast regelmatige verzorgende en huidverbeterende behandelingen in de salon thuis ook aan de slag gaat met de juiste producten. Zie het als een samenwerking met als doel je huid te verbeteren en zeker op langer termijn mooi en gezond te houden. De werkzame stoffen die we adviseren zitten in de cremes, deze zijn per individu verschillend, het huidadvies is dan ook persoonlijk! Door regelmatige behandelingen in de salon door de schoonheidsspecialist én juiste verzorging thuis gaan we samen een prachtig resultaat creëren.

Huidadvies in de salon alleen met merken die in de salon aangeboden worden

Wij adviseren alleen in de merken waarin we opgeleid zijn en aanbieden in de salon, omdat we hier van de kwaliteit kennen en de werkzaamheid op de huid, de merken zijn zorgvuldig met aandacht en vertrouwen uitgekozen om aan onze klanten aan te bieden voor het allerbeste resultaat. Voor ieder is een passend huidadvies aan te bieden daarin. 

Wij kunnen je niet adviseren in producten die in parfumerieën en drogisterijen worden verkocht, wij staan dan ook niet garant voor de resultaten hiervan in combinatie met onze behandelingen. Vaak zijn producten voor deze doelgroepen minder sterk in werkstoffen, bevatten minerale oliën en zijn beperkter in werkstoffen ook al zijn ze soms op natuurlijke basis en vrij van parabenen. Behalve het weglaten van enkele belastende ingrediënten zullen ze niet bijdragen aan het verbeteren van huidproblemen zoals wij die graag in de salon willen bereiken.

 

 

Graag laten we resultaten zien uit de salon, deze zijn te vinden onder ‘Resultaten in Huidverbetering’

Close