MESOTHERAPIE

Naast diamant microdermabrasie bieden we ook de mesotherapie behandeling aan, al dan niet gecombineerd.
Mesotherapie zonder naalden is een pijnloze en veilige manier om actieve werkstoffen zoals het huideigen hyaluronzuur in de diepere huidlagen te brengen.

Mesotherapie is een medische techniek ontwikkeld in de jaren ’50 door de Franse Dr. Michel Pastor. In de eerste instantie werd mesotherapie toegepast met naaldjes, tegenwoordig hoeft dit niet meer en is het mogelijk door middel van de no needle mesotherapie.
Tegenwoordig wordt mesotherapie veelal ingezet bij effectieve anti-aging behandelingen.

 

 

Indicaties

  • (frons)rimpels verminderen/verwijderen
  • Rimpels onder de ogen verminderen
  • Rimpels rond de mond verminderen/verwijderen
  • Huid van de kaaklijn verstrakken
  • Huidverjonging/huidverstrakking
  • Onzuivere huid verbeteren
  • Volumeverlies van de huid tegengaan

Hoe werkt mesotherapie?

No needle mesotherapie maakt gebruikt van ultrasone trillingen, die een miljoen trillingen per seconde geeft. De ultrasound trillingen stimuleren het huidweefsel en het verbetert de doorlaatbaarheid van de celmembraan en verhoogt de productie van het collageen. Deze behandeling verbetert ook de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

Doordat de trillingen ervoor zorgen dan de ruimte tussen de cellen wat groter wordt, hierdoor kunnen afvalstoffen die zijn vrijgekomen door de trillingen effectief worden verwijderd, waarna de huid weer optimaal gehydrateerd kan worden. Afvalstoffen onttrekken namelijk het vocht aan de huid.

De werkstoffen waarmee we werken uit maskers en ampullen van natuurlijke concentraten worden dieper in de huid gebracht om daar hun werk te doen. De huid krijgt een superhydratatie en een verbeterde stofwisseling en doorbloeding. De collageenproductie wordt bevorderd, rimpeltjes vervagen en de huid wordt gelift. We stemmen de werkstoffen uiteraard volledig af op de wensen van de huid en dit is per individu verschillend.

Door het elektroporatie systeem worden celmembranen tijdelijk doorlaatbaar gemaakt. Het dringt tot de diepe lagen van huid door, daardoor kunnen de actieve werkstoffen eenvoudig rechtstreeks tot in de celkernen opgenomen worden. De stofwisselingsprocessen worden hierdoor verbetert de bloed en lymfecirculatie gestimuleerd, pH waarde van de huid herstelt.
De gladheid en hydratatie van de huid nemen toe. En je gezonde teint verschijnt weer, de huidstructuur wordt egaler en grove poriën verfijnen. Fijne rimpels verdwijnen, grovere rimpels worden minder diep. De huid wordt rondom de ogen gelift. De huid voelt steviger en soepeler aan.

Effecten mesotherapie:
– Stimulans huidweefsel
– Verbeterde doorlaatbaarheid celmembraan
– Verhoogt de collageen productie
– Vermindering fijne lijntjes en rimpels
– Verbeterde bloedsomloop
– Verminderd cellulitis
– Huidverstrakking/Huidverbetering
– Onzuivere huid verbeteren
– Volumeverlies van de huid tegengaan

Contra-indicaties mesotherapie
Hoewel mesotherapie voor elk huidtype geschikt is is het niet aan te raden bij het dragen van een pacemaker, lcd, metalen prothesen, open wonden of infecties, huidkanker, zwangerschap, verlamming in het gelaat, verbrande huid.

Benieuwd naar de behandelingen of naar de tarieven van de diverse behandelingen? 
Kijk dan hier

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten aan ivm de drukte.
Behoor je al tot het klantenbestand van AMADEA dan is het uiteraard wel mogelijk om een afspraak te maken, dit geldt ook voor nieuwe Powerslimmers.

Volg AMADEA op Instagram of Facebook, mocht er weer ruimte ontstaan wordt het via social media gecommuniceerd.

Excuses voor het ongemak!

Close