Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

Online je afspraak inplannen

Sinds december 2018 is het mogelijk om online je afspraak in te boeken. Dit geldt helaas niet voor alle afspraken.Zo kunnen de refills voor wimperextensions nog niet online worden ingepland.Alle overige afspraken kunnen wel worden ingepland via het online afspraken systeem dit kan tot 2 maanden vooruit worden ingeboekt. Mocht je buiten dit termijn een afspraak willen, neem dan contact met ons op.

Annuleringsbeleid

Wij willen je er op wijzen dat wij een annuleringsbeleid van 48 uur hanteren. Indien je de afspraak wilt annuleren kun je dit doen door te mailen naar info@amadeas.nl tot uiterlijk 48 uur vóór aanvang van je afspraak. Hierna worden er kosten in rekening gebracht.Ook is het mogelijk je annulering tot uiterlijk 48 uur voor de aanvang van je afspraak via Whatsapp of telefonisch door te geven.Houdt er wel rekening mee dat we niet altijd de telefoon kunnen aannemen in verband met het uitvoeren van de behandelingen.

Staat je optie of gewenste afspraak er niet bij?

Mocht je optie er niet bij staan of je gewenste afspraak niet in de opties beschikbaar zijn, of wil jij graag een combinatie met een al bestaande afspraak (bijvoorbeeld wimperextensions refill) dat kan uiteraard, maar het beste is om dan even te mailen met je verzoek naar mailto:info@amadeas.nlWe zullen dan kijken hoe we een passende oplossing kunnen vinden om aan je wensen te kunnen voldoen.

Bevestigingsmail

Je ontvangt een bevestigingsmail van de afspraak op het mailadres wat je bij het maken van de afspraak hebt ingevuld.Lees deze bevestigingsmail goed door, hier vind je alle noodzakelijke informatie in voor de gemaakte afspraak.Een bevestigingsmail is tevens een bevestiging vanuit de agenda bij AMADEA en aantoonbaar voor het bevestigen van de gemaakte afspraak.Heb je deze mail niet ontvangen, neem dan even per mail contact met ons op. De kans bestaat dan namelijk dat je afspraak NIET is geboekt.

 

 

 

Close