Over Amadea

Leuk dat je de salon gevonden hebt, welkom!

Amadea is sinds 2013 gevestigd in Roosendaal, een schoonheidssalon met een frisse innovatieve kijk op inner & outer beauty!

Een loopbaan als doktersassistente, waar eigenaresse Natalie veel kennis en ervaring heeft opgedaan op allerlei vlakken, geeft tot op de dag van vandaag een absolute meerwaarde in de salon. Dermatologie, anatomie en fysiologie zijn de achtergrond van de adviezen en kennis in verschillende behandelingen.
Ook nu als gediplomeerd schoonheidsspecialist en voedingsdeskundige vormt deze ervaring en kennis een belangrijke basis.

The Blooming Beauty Concept
In de salon wordt met hoogwaardige producten & merken gewerkt die op natuurlijke basis zijn en natuurlijke ingrediënten bevatten.

Door de zorgvuldigheid in het doorvoeren van de merken en producten, bieden we hoog kwalitatieve en eerlijke, maar vooral huidvriendelijke producten aan.
Een klant met een zeer gevoelige huid is bij Amadea aan het juiste adres!
De opleidingen zijn gevolgd bij goede gerenommeerde opleidingsinstituten en regelmatig worden er cursussen en opleidingen gevolgd om up to date te blijven in de branche. Maar ook om kennis en behandelingen te kunnen vernieuwen.

Naast de schoonheidsbehandelingen bied salon “Amadea” ook een wimpersalon & brow bar 
Specialisaties, passie en ervaring hebben dit tot een succes gemaakt waarmee we dagelijks heel veel klanten blij kunnen maken.Een mooi aanbod aan behandelingen, service en de natuurlijke visie maakt Amadea tot ‘The Blooming Beauty Concept’.

Belangrijk vinden wij dat jij als klant een goed gevoel overhoud aan het bezoek in de salon.
Goede adviezen, hoogwaardige behandelingen, ruime mogelijkheden, een transparant tarief en een welkom gevoel zijn dingen die je kunt verwachten bij Amadea.

Spreekt dit je aan? Neem gerust eens een kijkje op de website en wie weet tot gauw in de salon!


 

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten aan ivm de drukte.
Behoor je al tot het klantenbestand van AMADEA dan is het uiteraard wel mogelijk om een afspraak te maken, dit geldt ook voor nieuwe Powerslimmers.

Volg AMADEA op Instagram of Facebook, mocht er weer ruimte ontstaan wordt het via social media gecommuniceerd.

Excuses voor het ongemak!

Close