PowerSlim Balance

Nieuw! Producten om op gewicht te blijven: PowerSlim Balance

 

Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Tijdens het PowerSlim programma coach ik je, nadat je je streefgewicht hebt bereikt nog een jaar lang. Zodat je leert om je gezonde leefstijl voort te zetten.

Uit ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn, om ineens zelf verder te moeten en minder houvast te hebben aan weekmenu’s, PowerSlim producten en jouw wekelijkse begeleiding. “Kies ik af en toe voor aardappelen en pasta of vermijd ik altijd koolhydraten? En doe ik dit alleen bij de avondmaaltijd of laat ik ook mijn boterhammen in de ochtend achterwege?” Om over alle keus in de supermarkt nog maar niet te spreken. Ik help je graag bij al deze, soms lastige, keuzes!

Een koolhydraatarm voedingspatroon

Om jouw gezonde leefstijl voort te zetten is PowerSlim Balance ontwikkeld. PowerSlim Balance is geen programma maar zijn uitgebalanceerde producten, bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. Want we merken allemaal wel eens dat het soms best moeilijk kan zijn, om lekkere maaltijden op tafel te zetten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond zijn. Hoe blijf je in balans en bereid je gezonde en lekkere gerechten waarmee je ook je kritische weegschaal in evenwicht houdt?

Om jouw gewicht te behouden adviseer ik je dat je op je eetpatroon blijft letten, en blijvend minder koolhydraten en meer eiwitten eet. Met PowerSlim Balance kun je genieten van lekkere, alledaagse producten die lager in koolhydraten zijn dan reguliere producten uit de supermarkt. Daarnaast bevatten de producten meer eiwitten waardoor ze een verzadigd gevoel geven. De producten van PowerSlim Balance zijn door diëtisten ontwikkeld, waarbij koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels optimaal tot elkaar in verhouding staan.

Aan alle leuke, fijne en feestelijke momenten van het leven is gedacht, zodat genieten op nummer één blijft staan. Alle producten van PowerSlim Balance passen in een gezonde levensstijl. Je kunt heerlijk ontbijten, smakelijk lunchen of lang tafelen, lekker snacken en bovenal genieten. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle spaghetti, verantwoorde muesli, een lekkere reep voor tussendoor of zelfs chocolade-ijs. Door de unieke samenstelling kun je met het hele gezin genieten van de PowerSlim Balance producten.

 

Waarom PowerSlim Balance?
Omdat je graag op gewicht wilt blijven na het afvallen, en een koolhydraatarme leefstijl vaak erg eenzijdig wordt met het gebruik van supermarktproducten. 
Om lekker in je vel te blijven en op een makkelijke manier de producten te kunnen gebruiken, meenemen of te bereiden. 
Ze zijn lager in koolhydraten en hoger in eiwitten dan de reguliere supermarkt producten en dus door de samenstelling ook nog eens geschikt voor het gehele gezin.
De producten zijn geschikt voor iedereen die op gewicht wil blijven en verantwoorder wil gaan eten, maar ook vanaf fase 2B in het PowerSlim programma.

Wat is het verschil met de bestaande PowerSlim producten?

De Balance-lijn bevat een gelijkwaardigheid in koolhydraten en in eiwitten. 
Tijdens het afvallen heeft je lichaam veel eiwitten nodig en minder koolhydraten, daarom zijn de bestaande PowerSlim producten alleen geschikt bevonden in deze fase. De bestaande PowerSlim producten bevatten namelijk zeer weinig koolhydraten zodat jij toch nog binnen het juiste aantal koolhydraten blijft én hoogwaardige eiwitten die je ook dagelijks flink wat nodig hebt voor het afvallen en je spiermassa!

De Balance bevat veel minder eiwitten en meer koolhydraten dan de bestaande producten.

En het verschil met supermarkt producten, deze bevatten over het algemeen bizar veel koolhydraten en heel erg weinig eiwitten waardoor ze vaak niet toe te passen zijn in een blijvend gewichtsbehoud met een koolhydraatarme leefstijl.

 

 

 

 

Welke producten zitten er in de Balance lijn?

 

 • Muesli met noten
 • Meerzadenbrood (zelf afbakken)
 • Crackers
 • Kersen & Pure chocoladerepen
 • Vijgen & Granenrepen
 • Nougat & honingrepen
 • Chocolate Chip Cookies
 • Crispy Melkchocolade Tablet
 • Melk-Hazelnootwafels
 • Chips Paprika
 • Kaascrackertjes
 • Penne
 • Spaghetti
 • Rijst
 • Chocolade ijs
 • Stevia druppels vanille
 • Multivitamine Balance
 • Supergreen Detox

 

 

 

 

 

 

Wil jij meer weten?
Ben je benieuwd naar deze producten van PowerSlim Balance? Kom snel eens bij me langs en ontdek jouw nieuwe favorieten!
Ik help je niet alleen met afvallen, maar ook met het op gewicht blijven!

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten aan ivm de drukte.
Behoor je al tot het klantenbestand van AMADEA dan is het uiteraard wel mogelijk om een afspraak te maken, dit geldt ook voor nieuwe Powerslimmers.

Volg AMADEA op Instagram of Facebook, mocht er weer ruimte ontstaan wordt het via social media gecommuniceerd.

Excuses voor het ongemak!

Close