Afvallen met PowerSlim

Vaak heb je alles al geprobeerd om af te vallen en geloof je haast niet meer dat het je ooit nog zal lukken. Maar met PowerSlim is het tegendeel te bewijzen, een uitgebalanceerd programma ontwikkeld door diëtisten van PowerSlim in Nederland.  Samen met je voedingsdeskundige die jou door het programma heen coacht, en ook als je op streefgewicht bent, zul je succesvol je doel bereiken. Door de opleiding tot voedingsdeskundige en deelname aan de PowerSlim Academy bieden we bij Amadea je de juiste begeleiding. Afvallen bij Amadea is laagdrempelig, leerzaam en succesvol!

 

image1 (3)

Afvallen met Power Slim is niet minder eten en is absoluut geen crashdieet, maar juist gewoon anders eten met de juiste tools in de vorm van een afslankprogramma waarbij je nog steeds lekker kunt eten en geen honger hoeft te hebben wat bij andere diëten wel het geval is.Bij Amadea word je hier heel goed in begeleid zodat dit je zeker gaat lukken.

 

Power Slim en goede, gezonde voeding gaan namelijk heel goed samen en daar kunnen we je bij Amadea Beauty & Pedicure alles over vertellen.In tegenstelling tot allerlei andere (crash) diëten moet je bij Power Slim juist wel regelmatig eten om af te vallen en dat 6 keer per dag om de 2 uur met lekkere producten die voldoende voedingsstoffen bevatten.In plaats van voeding te verminderen, zorgen we bij Power Slim ervoor dat je voldoende bouwstoffen als brandstof binnen zal krijgen en op een makkelijke en lekkere manier toch snel veel kilo’s zal afvallen.

Daarnaast is het erg goed vol te houden en voelt het niet als een “dieet”  waarbij je vaak niets mag en weinig moet eten, waarbij je trek blijft houden en snel de fout in kan gaan.Bovendien leer je gaande weg al hoe je een nieuwe leefstijl kunt krijgen wat je erg veel profijt geeft als je je streefgewicht hebt bereikt!Amadea Beauty & Pedicure zal je bij alle fases op een professionele manier met deskundigheid begeleiden en coachen!

Je gaat anders eten i.p.v. minder
 • Veel bouwstoffen (eiwitten uit de PowerSlim producten, vlees en vis)
 • Zeer weinig brandstoffen (koolhydraten, vetten)
 • Veel groenten
 • Ca. 6 eetmomenten per dag
Wat gebeurd er in je lichaam?
 • Na 3 dagen zijn je koolhydraatreserves opgebruikt
 • Het lichaam schakelt over op vetverbranding
 • Spiermassa niet afgebroken, door hoge eiwitinname
 • Stofwisseling blijft hoog à geen jojo-effect
 • Snel gewichtsverlies
 • 3 peilers voor een geslaagde methode

  – Voeding

  – Begeleiding

  – Voldoende lichaamsbeweging

 • Afslanken onder persoonlijke begeleiding
 • Toewerken naar jouw doel, streefgewicht en gezondere leefstijl
 • Wetenschappelijk onderbouwd

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ànders eten.

Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs & cheesecake!

Power Slim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten. Zo worden de huidige zoetstoffen bijvoorbeeld vervangen door o.a. Stevia. Ook bevatten de nieuwe PREMIUM Power Slim producten minimaal 20g eiwit per portie. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten. Verder worden extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het Power Slim kookboek met 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten. Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt.

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag!

psbeeld

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het Power Slim afslankprogramma. Voordat u kunt beginnen, heeft u eerst een intakegesprek, tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan, en je startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht geven we een advies. Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult bij je Power Slim voedingscoach voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten. De coach begeleidt en motiveert je bij het afvallen, adviseert je over productkeuzes en is je stok achter de deur! Door het volgen van regelmatige vervolgopleidingen blijven we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Van afvallen..

 • Tot 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt is
 • Alle voeding vervangen door PowerSlim producten, behalve diner/tussendoortjes

…via de overgangsfase

 • De laatste 20% van het gewenste gewichtsverlies wordt bereikt
 • Normale voeding wordt gefaseerd ingevoerd behalve tussendoortjes

… naar stabiel en vitaal leven

 • Je bent op je streefgewicht! Langdurige na-begeleiding
 • Gezond eetpatroon met meer eiwitten en minder koolhydraten

 

PowerSlim_Beeld_2014-3 (1)

Het starterspakket is een verzameling van Power Slim informatie materiaal, PREMIUM Power Slim producten, supplementen, een shaker en een kookboek T.w.v €14,95. Een makkelijke start voor iedereen die op zoek is naar een vitaal leven.

 

Inhoud starterspakket:

 1. Introductiemap met Power Slim informatie materialen.
 2. Assortiment ontbijt PREMIUM (Lijnzaadbrood, Toast Naturel, Muesli chocolade karamel, Stracciatella yoghurt, Flensje appel karamel en Rijstepap)
 3. Assortiment desserts PREMIUM (Kokos, Chocolade, Banaan, Karamel, Vanille, Aardbei, Hazelnoot Praliné)
 4. Assortiment repen – zonder * (Intense chocolade 2x, Rode vruchten, Chunky karamel, Amandel nougat, Praliné, Crispy karamel)
 5. Assortiment maaltijden PREMIUM (Thaise curry soep, Champignonsoep, Omelet kruiden, Mediterraan broodje, Blini, Rijst, Noodles)
 6. Assortiment dranken PREMIUM (Warme chocolade, Cappuccino, Chocolade karamel, Perzik mango, Ananas sinaasappel, Ice cappuccino, Smoothie aardbei framboos)
 7. Assortiment snacks (Sojanootjes barbecue, Sojabolletjes cream onion, Sojabolletjes chili, Sojabolletjes barbecue, Wafel vanille – zonder *, Wafel chocolade – zonder *)
 8. Assortiment Ready to Go (Ready to Drink mokka, Ready to Drink chocolade, Ready to Eat vanille, Smoothie aardbei, Smoothie mango)
 9. Supplementen (Multivitamine, Acido Slim)
 10. Shaker
 11. Power Slim kookboek ‘Voeding & gewicht in evenwicht’

ps starterspakket

Bent u ook enthousiast geworden en wilt u ook een start maken naar een nieuwe lifestyle en de overtollige kilo’s op een gezonde manier verliezen zonder hongergevoel perfect gecombineerd met het gewone/sociale leven? Dan kunt u bij ons een afspraak maken voor een intakegesprek waarbij wij uw voedingspatroon bespreken, een gewichtsanalyse uitvoeren en een behandelplan opstellen. Hierdoor word uw persoonlijke situatie inzichtelijk en kunt u vrijwel met een vliegende start beginnen aan een nieuwe lifestyle.Wij zullen u met persoonlijke aandacht begeleiden & coachen!

Besluit u meteen (of binnen 7 dagen) te starten dan worden de kosten voor het intakegespek in mindering gebracht op het Starterspakket!

Heeft u vragen over PowerSlim? Neem dan contact met ons op.

Email : info@amadeas.nl

Phone : +31 6 20 11 56 22

weegschaal

Succesverhalen

De resultaten van PowerSlim
Succesverhaal PowerSlim - Angelique
Succesverhaal PowerSlim - Madeleine
Succesverhaal PowerSlim - Jos
Succesverhaal PowerSlim - Chantal
Succesverhaal PowerSlim - Kiki

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten aan ivm de drukte.
Behoor je al tot het klantenbestand van AMADEA dan is het uiteraard wel mogelijk om een afspraak te maken, dit geldt ook voor nieuwe Powerslimmers.

Volg AMADEA op Instagram of Facebook, mocht er weer ruimte ontstaan wordt het via social media gecommuniceerd.

Excuses voor het ongemak!

Close