Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

In de salon werken we met een prachtig groen en innovatief merk: IK Skin Perfection. Door middel van het unieke IK Skin Perfection Peel System, welke uit 4 peelingen bestaat. Door laag op laag te werken met een unieke combinatie van zuren, wordt een milde maar intensieve of zeer intensieve peeling gecreëerd.

Waarom het IK Skin Perfection Peel System?
Omdat het een zeer onderscheidend systeem is doordat de huid niet onnodig wordt beschadigd.  De intensiviteit wordt volledig afgestemd op de wensen van de huid. Het Peel System is hierdoor heel toegankelijk en in te zetten bij verschillende indicaties. Zelfs bij de gevoelige huid!

De actieve werkstoffen dringen diep door in de huid en ze zijn in staat de huid te regenereren en onregelmatigheden, veroudering en huidproblemen bij de bron aan te pakken.

Welke contra-indicaties zijn er?
Een overgevoelige huid, psoriasis, open wonden, koorts, het gebruik van het medicijn Roaccutane of andere medicatie met een vitamine A zuur. Actieve Herpes Simplex, zwangerschap, stress, kwaadaardige huidaandoeningen.

Wat kan het Peel System beïnvloeden?
Roken vermindert de genezing en het herstelvermogen van de huid.

Donker gekleurde huiden hebben meer kans op keloïdvorming, hypo- en hyperpigmentaties.
Ook kan het zijn dat de huid anders reageert dan verwacht, het is daarom moeilijk om een concrete voorspelling te doen over het uiteindelijke eindresultaat.
In de zomermaanden juli t/m september en in de wintermaanden kan de beschermfunctie van de huid vermindert raken doordat de hoornlaag wordt verdunt en de beschermfunctie hierdoor minder wordt.

Het IK Skin Peel System en acne
Doordat bij acne de huidflora verstoort is en de PH hoger ligt van een huid met acne helpen zuren weer de PH naar beneden. 80% van de problemen komen uit de darmen en daardoor dient er ook rekening gehouden te worden met de ‘innerbeauty’ dit om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.  

Lees hier hoe je met het IK & ACNE programma kunt beginnen.

 

Peelings
We werken met een Organic Peeling, dit is een effectieve Alpha Hydroxy Acid welke wordt gewonnen uit suikerriet en diep doordringt in de huid.

Werkt daarnaast keratolytisch, huidverdunnend en stimuleert de productie van collageen en elastine.
Glycolzuurt verbetert de huidstructuur doordat de celdeling hierdoor gestimuleerd wordt. Grove poriën worden hierdoor minder zichtbaar en oppervlakkige pigmentvlekken zijn minder goed te waarnemen. Een mooi effect is dat de huid meer elastisch wordt, gladder en steviger en in staat om eigen vocht vast te houden.
Deze peeling is bij iedereen toepasbaar zelfs bij de gevoelige huid.

De andere Organic Peeling is de huidverdunnende gommage op basis van BHA Salicylzuur op basis van rijstekiem, bisabolol, aloe vera en hyaluron.
Deze heeft een verzachtende, kalmerende en hydraterende eigenschap en dringt diep door in de poriën. Met name zeer geschikt voor de vette en onzuivere huid. 
De peeling lost een hoop talg op, maar mag niet bij actieve acne toegepast worden. 

De laatste Organic Peeling is een peeling die PH herstellend is, we weten bijvoorbeeld dat bij veel huidproblematiek de PH waarde ernstig verstoord is geraakt en daardoor veel klachten ontstaan. In deze peeling zitten de werkstoffen hyaluron en frescolat.

Na de peelings is het aan te raden en word er met klem geadviseerd om de UV Protect+ Care te gebruiken, door het hevige exfoliëren van de huid verhoogt de gevoeligheid voor UV straling tot wel 50% meer! Ook op niet zonnige dagen!

Ook word de Organic Pumpkin Peeling toegepast tijdens de behandeling welke een verwekende eigenschap heeft, de huid sterk laat doorbloeden en een antibacteriële werking heeft. Deze peeling is uniek door de combinatie van werkstoffen die de peeling bevat.
De huid word met deze peeling verdunt. Talgkliertjes verstoppen hierdoor een stuk minder snel en zullen minder snel gaan ontsteken. Ook stimuleert de peeling het vernieuwingsproces van de cellen. De peeling heeft ook een blekend effect waardoor hij ook inzetbaar is bij oppervlakkige pigmentvlekken. 
Heb je last van grove poriën, dan zie je de poriestructuur verfijnen bij deze peeling. De huid krijgt hierdoor een frisse, gladde en volle egale uitstraling met een frisse uitstraling. 
De White Willow Bark, oftewel de wilgenschors is een natuurlijk salicylzuur welke zeer mild is voor de huid en de kans op irritatie een stuk kleiner is.
Het extract is bij acne goed toepasbaar om de antibacteriele werking, de antibacteriele werking helpt om acne, zelfs actieve acne te bestrijden en ontstekingen in de huid te remmen.

Het PEELING SYSTEM  is ideaal toepasbaar bij een gevoelige huid, anti-aging, acne en pigmentatieproblemen van de huid.

 

 

Kuur

Om problemen van de huid te verbeteren en te veranderen is het nodig om de huid te herstellen en zijn er meerdere behandelingen nodig. 
Ook het herstellen van acne heeft tijd nodig. Hoeveel behandelingen er precies nodig zijn hangt af van de ernst van de acne en de aard hiervan en het gewenste effect.

Een kuur bestaat uit 4 behandelingen waarbij je 1 x 1 a 2 weken voor een behandeling in de salon langskomt, tijdens de kuur wordt altijd gekeken of de huid een volgende stap aan kan.  De kuur is naar wens te verlengen tot het gewenste resultaat is bereikt of dat er geen verdere verbetering meer optreed. 
Ter onderhoud is de behandeling elke 6 weken toe te passen en te herhalen. Wel blijft het erg belangrijk dat  je thuis de huid goed met de IK producten blijft verzorgen en je huid regelmatig laat behandelen. 
Alleen op deze manier kan een gewenst en optimaal resultaat bereikt worden!

 Tevens krijg je bij de behandeling of kuur de juiste inner en outer beauty tips mee om het succes te vergroten!

 

Close