In balans blijven met een koolhydraatarme leefstijl

koolhydraatarme-recepten

In balans blijven met een koolhydraatarme leefstijl

Om jou wat extra handvatten te bieden bij een koolhydraatarme leefstijl, bieden we in jou de PowerSlim Balance lijn aan.
Ook als je niet het PowerSlim programma hebt gevolgd is het zeker een aanrader als je wel graag gezond en bewust leeft en hier en daar nog wel eens een kilo’tje meer en minder weegt. PS Balance houd jouw gewicht en je leven in balans!

Met PowerSlim Balance kun je genieten van een lekker, alledaags eetpatroon met alledaagse producten die lager in koolhydraten zijn dan de reguliere producten uit de supermarkt.
Daarnaast bieden de producten meer eiwitten waardoor ze een verzadigd gevoel geven. En aan alle leuke, fijne feestelijke momenten van het leven is gedacht, zo zorgen we er samen voor dat genieten op nummer één blijft staan.

Jouw bloedsuikerspiegel in balans
Met een koolhydraatarme leefstijl blijft je bloedsuikerspiegel in balans waardoor je langer verzadigd bent en minder snel geneigd bent naar het ongezonde te grijpen.

PowerSlim Balance is geen dieet en ook geen programma maar een voedingspatroon die je kan aanhouden en erg gemakkelijk toe te passen is in het dagelijks leven. Volledig koolhydraatarm, bij PS Balance zijn koolhydraten én eiwitten met elkaar in balans. De macro-nutriënten zijn bijzonder gunstig om lekker in je vel te blijven zitten.
Aan alle producten van PS Balance is gedacht om toepasbaar te maken in het dagelijks leven. Zo vind je heerlijke ontbijtproducten, lunchproducten, snacks en warme gerechten. En zelfs bij een feestje biedt PS Balance de perfecte uitkomst.
Voor de rest eet je vlees, vis, groenten, fruit, volle zuivel, noten en andere pure producten.

Tevens is er ook een heerlijk kookboek van PowerSlim Balance verkrijgbaar die echt voor het hele gezin lekker en smaakvol is.
Boordevol heerlijke recepten, zodat je je geen moment hoeft te vervelen tijdens je nieuwe leefstijl.
Maar ook met vol op inspiratie voor wat betreft de PS Balance producten.

Ben jij nieuwsgierig naar de producten van PowerSlim Balance?

Hieronder laat ik je zien welke producten voor jou wel eens interessant kunnen zijn:

powerslim-balance-starterspakket
1. De PowerSlim Balance Startersbox
Een box vol lekkere snacks van PowerSlim Balance: 1x Reep Vijgen & granen 1x Reep Kersen & pure chocolade 1x Reep Nougat & honing 2x Chocolate chips cookies 1x Melk-hazelnootwafel 6x Chips paprika 1x Kaascrackertjes 1x Algemene brochure 1x Muesli met noten GRATIS
De box is verkrijgbaar voor € 69,95 en te bestellen via info@amadeas.nl 

koolhydraatarme-recepten2. Kookboek PowerSlim Balance ‘Heerlijk in balans’ – voor het hele gezin

Een kookboek boordevol inspiratie met 65 heerlijke, koolhydraatarme gerechten geïnspireerd op de vier seizoenen. Met zowel recepten voor ontbijt, lunch, avondeten als toetjes. Genoeg inspiratie voor het hele gezin!

Het kookboek is te bestellen via info@amadeas.nl en kost € 14,95

proefbox-powerslim

3. Proefbox PowerSlim Balance

Lekkere prodcuten die toepasbaar zijn in het dagelijks leven, inclusief Algemene Brochure, Kookboek, 1x Penne, 2x Repen, 1xCookies Chocolate Chip, 1x Crackers, 1x Wafels, 1x Muesli

Een complete box waarmee je in het dagelijks leven producten kan vervangen door gezonde en bewuste keuzes van PowerSlim Balance. Zodat jij toch verantwoord kunt kiezen, ideaal voor balansdagen!

De box kost € 56,95 en is verkrijgbaar bij AMADEA via info@amadeas.nl 

Wil jij meer info over PowerSlim? Kijk dan HIER

Author Info

Amadeas.nl

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten aan ivm de drukte.
Behoor je al tot het klantenbestand van AMADEA dan is het uiteraard wel mogelijk om een afspraak te maken, dit geldt ook voor nieuwe Powerslimmers.

Volg AMADEA op Instagram of Facebook, mocht er weer ruimte ontstaan wordt het via social media gecommuniceerd.

Excuses voor het ongemak!

Close