Wimperextensions classic extra volume

 

wimperextensions-classic-roosendaal wimperextensions-roosendaal

 

Wimperextensions Classic Extra Volume Deze wimperextensions hechten perfect aan de natuurlijke wimper, de wimpers krijgen een extra dimensie in de krul en hebben een neutraal volume effect door de speciale vorm van de wimperextensions. Ze zijn vele malen lichter op de natuurlijke wimperhaartjes, waardoor ze extra draagbaar en comfortabel zijn. Ook zijn deze wimperextensions een betere keuze dan de gewone one by one doordat ze geen schade aan de haar toe brengen. Door de techniek van het plaatsen zul je dus lang plezier hebben van deze wimperextensions én merken dat ze een langere retentie (houdbaarheid) hebben en er mooier uitzien dan de oorspronkelijke one by one wimperextensions.

Een mooier effect, geen nadelen voor de natuurlijke wimperhaartjes én extra volume.

Deze wimperextensions zijn dan wel lichter in gewicht dan de gewone one by one wimperextensions, toch zal dit geen nadeel geven op het effect van de wimperextensions om een mascara-eyeliner effect te creëren. Dus intenser, volumineuzer en net dat extra’s wat je je wimpers kunt geven dan dat je gewend bent van de klassieke one by one techniek.

Wil je geen Russian Volume, maar toch die extra touch up op je wimperextensions dan is dit de ideale uitkomst.

Tarieven hier voor zijn te vinden in het tarieven overzicht.

 

Momenteel nemen we geen nieuwe klanten aan ivm de drukte.
Behoor je al tot het klantenbestand van AMADEA dan is het uiteraard wel mogelijk om een afspraak te maken, dit geldt ook voor nieuwe Powerslimmers.

Volg AMADEA op Instagram of Facebook, mocht er weer ruimte ontstaan wordt het via social media gecommuniceerd.

Excuses voor het ongemak!

Close