Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

Mooi natuurlijk gekrulde wimpers!

Wimperlifting is een behandeling die de natuurlijke wimpers lift en een boost geeft. Hierbij zijn geen wimperextensions nodig, wij werken met je eigen wimpers. De behandeling duurt slechts 45 minuten en wordt als zeer comfortabel ervaren. Het effect van de behandeling blijft tussen de 8 en 12 weken zichtbaar; dit is de natuurlijke levenscyclus van een wimper.

Naast het verhelderende en liftende effect van de huid rond de ogen, heeft het effect ook een aantal anti-veroudering eigenschappen. De wimperlifting verandert en versterkt de kleur van de wimpers, waardoor de behandeling de natuurlijke schoonheid nog meer versterkt. Wil je helemaal opvallen, dan kun je de behandeling combineren met een verfbehandeling voor de wimpers om deze donkerder te maken. Geef dit altijd wel bij het maken van de afspraak aan.

 

Voordelen van een wimperlifting

*Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling. * Voelt licht en natuurlijk aan * Ogen lijken groter * Geeft een natuurlijke uitstraling * Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers * Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

 

Wanneer kun je geen wimperlifting behandeling ondergaan?
Hoe gaat de behandeling?

 

Feitjes over wimperlifting

  • De wimperlift is een behandeling die de NATUURLIJKE wimpers lift en deze een boost geeft.
  • De behandeling duurt slechts 45 minuten en wordt als zeer comfortabel ervaren.
  • Het effect van de wimperlift behandeling blijft gemiddeld 8 weken zichtbaar, dit is de natuurlijke levenscyclus van een wimper.
  • De behandeling heeft een verhelderend en liftend effect van de huid rond de ogen.

Wat is het verschil tussen Wimperlifting en Wimperpermanent?

Met de wimperlifting lift je je natuurlijke wimpers. Onze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte*. Daarnaast maakt het het gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent overbodig! Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor gaan de wimperhaartjes afbreken doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

 

Foto’s uit de salon

wimperlifting-roosendaal

Amadea-wimperlift

lashlifting-amadea-roosendaal

lashlifting

Close