Appen is sneller

06-82630786 (Whatsapp)

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

alleen op afspraak

Welkom bij AMADEA: Uw Huid- & Laserpraktijk in Roosendaal

Sinds 2013 is AMADEA gevestigd in Roosendaal en biedt een frisse, innovatieve kijk op schoonheid. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering, laserontharing, tatoeageverwijdering, wimperlifting, wimperextensions en wenkbrauwbehandelingen.

Onze expertise en ervaring

Eigenaresse Natalie heeft een uitgebreide medische achtergrond als doktersassistente, wat een grote meerwaarde biedt voor de salon. Haar kennis van dermatologie, anatomie en fysiologie vormt de basis van al onze behandelingen, met name de diverse laserbehandelingen. Als gediplomeerd schoonheidsspecialist en pedicure brengt Natalie deze kennis dagelijks in de praktijk, wat zorgt voor hoogwaardige en deskundige zorg.

 

Expert in laserontharing en huidverbetering
Natalie, het gezicht achter AMADEA, combineert passie en expertise om jou de beste zorg te bieden. Met jarenlange ervaring en medische kennis in de behandelingen verwelkomt zij je graag in de salon!

Professionaliteit en kwaliteit

Bij AMADEA zijn we aangesloten bij ANBOS en het SKIN Kwaliteitsregister om onze professionaliteit en kwaliteit te waarborgen. Dit betekent dat al onze behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde schoonheidsspecialisten die voldoen aan strikte kwaliteitseisen en diploma-eisen.

 

Hoogwaardige, natuurlijke producten

Wij werken met hoogwaardige producten en merken die op natuurlijke basis zijn en natuurlijke ingrediënten bevatten. Onze zorgvuldige selectie garandeert dat we hoog kwalitatieve, eerlijke en huidvriendelijke producten aanbieden. Bij AMADEA bent u aan het juiste adres, vooral als u een zeer gevoelige huid heeft. Wij volgen regelmatig cursussen en opleidingen bij gerenommeerde instituten om up-to-date te blijven en onze kennis en behandelingen te vernieuwen.

Diverse specialisaties

Naast huidverbetering bieden we diverse gespecialiseerde behandelingen aan:

  • Laserontharing met de TripleICE Wave Diodelaser
  • Tatoeageverwijdering met de intensieve en meest krachtige Pico laser
  • Wimper- en wenkbrauwbehandelingen geinspireerd met de meest nieuwe trends in deze behandelingen

Onze specialisaties, passie en ervaring maken ons succesvol en zorgen ervoor dat we dagelijks vele klanten blij maken.

Jouw bezoek aan AMADEA

Bij AMADEA hechten we veel waarde aan jouw tevredenheid. Je kunt rekenen op deskundig advies, hoogwaardige behandelingen, ruime mogelijkheden, transparante tarieven en een warm welkom.

Maak een afspraak

Spreekt dit je aan? Neem gerust een kijkje op onze website en wie weet tot gauw in de salon!

Direct je afspraak boeken is natuurlijk ook mogelijk via de ‘Boek Nu’ knop op de voorpagina 

 

 

Close