Appen is sneller

06-82630786 (Whatsapp)

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

alleen op afspraak

Eerlijk & transparant

Bij AMADEA staan klanttevredenheid en kwaliteit voorop. We hanteren eerlijke en transparante tarieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Daarnaast is ons doel om hoogwaardige behandelingen toegankelijk te maken voor een brede groep klanten.Onze tarieven weerspiegelen de zorg en expertise die we in elke behandeling steken, evenals het gebruik van hoogwaardige producten en geavanceerde technologieën.We willen dat je kunt genieten van de beste huid- en laserbehandelingen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Hieronder vindt u de actuele tarievenlijst, zodat je nog meer voordeel uit je bezoek kan halen aan de salon.Mocht je vragen hebben over een specifieke behandeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze tarieven zijn voorbehouden aan eventuele tariefswijzingen en inclusief 21% BTW.

AMADEA kan tarieven naar eigen inzicht wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Deze aanpassingen zijn van toepassing op nieuwe boekingen en kunnen niet worden teruggevorderd. Actuele tarieven zijn altijd inzichtelijk op deze pagina.

 

Wimperextensions AMADEA

Nieuwe Set Russian Volume  € 95,00

Opvullen Russian Volume tot 2 weken€ 40,50

Opvullen Russian Volume tot 3 weken€ 46,50

Opvullen Russian Volume tot 4 weken € 57,50

Voor opvullen van andere salons worden eenmalig “overstap” tarieven gehanteerd, deze liggen hoger dan de aangeboden opvul tarieven. (70 euro/75 minuten) Tevens kunnen niet alle sets van andere salons worden opgevuld, tenzij de kwaliteit en expertise gelijkwaardigheid biedt. Deze beoordeling en beslissing ligt bij AMADEA. 

 

Close