Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

De AHA Fruitzuur Treatment is een erg populaire behandeling bij AMADEA.
Deze zeer intensieve peeling-behandeling geeft onmiddellijk resultaat, graag leggen we je meer uit over deze power-behandeling voor de huid.

Voor wie is deze behandeling geschikt:
Bij grove poriën, omdat de huidstructuur door de behandeling verfijnt wordt. Bij pigmentatieproblemen, pigmentvlekken kunnen worden vervaagd, bij acné om onzuiverheden terug te dringen, bij een vettere huid doordat de poriestructuur fijner zal zijn, bij littekens omdat deze zullen vervagen, bij een verouderde of ouder wordende huid om een gladdere en egalere huid te krijgen en een stevigere huid of als je huid een flinke oppepper nodig heeft. Dus een heleboel toepassingen!

Geschiedenis
Een peeling is al erg oud als het om de geschiedenis van schoonheidsbehandelingen gaat. Zo gebruikten oude Egyptenaren het slijk uit de Nijl, Germanen amandelklei en de Spartanen gebruikten zeezand. Maar ook middelen als rauw vlees, ongegiste melk en wijndruiven werden ingezet. 
Allemaal met het doel de huid gladder en egaler te maken en de huid aanzienlijk te verbeteren.

Gebruik van AHA
Zoals de naam van de behandeling al doet vermoeden gebruiken we geen Germaanse amandelklei, Egyptische slijk of Spartaans zeezand maar AHA.

De afkorting van Alpha Hydroxy Acids, fruitzuren waarvan de positieve eigenschappen in de jaren zeventig werden ontdekt.

Uit deze ontdekking kwam voort dat bij gebruik van de fruitzuren dat de overmatige hoornlagen in de huid verwijdert en de oppervlakkige rimpels zo snel verdwijnen.
Door AHA ontstaat er een fijnere huidstructuur zonder dat onderliggende huidlagen negatief worden beinvloed, buiten dit gunstige effect is AHA een bijzondere werkstof, want namelijk geen enkele andere cosmetische werkstof lukt het om binnen 28 dagen (biologische huidvernieuwingscyclus) een duidelijke rimpelvermindering te realiseren. 

BEHANDELING
Deze heerlijke effectieve behandeling duurt ongeveer 90 minuten.

De behandeling zal bestaan uit een oppervlakte reiniging, een voorbehandeling op de peeling, het reinigen van de huid, de AHA Peel Complex, het neutraliseren met de AHA Balancer, het Caviar werkstoffencomplex, het Matricol vliesmasker en een aansluitende massage met bindweefselgrepen aansluitend hierop de 24 h verzorging en een oogcreme.

Matricol Vliesmasker
Dit ‘power’ masker zit inbegrepen tijdens de AHA Fruitzuur Treatment, het masker zelf bevat hoogwaardig collageen en caviar-extract. Het masker zelf is een werkstof maar het is ook instaat om werkstoffen die we eronder aan brengen dieper te transporteren in de cellen. Het masker is nagemaakt van menselijk bindweefsel en past zich perfect aan aan de huid, daarnaast werkt het masker ook zeer kalmerend op de huid waardoor roodheden minder worden en er een egale huid tevoorschijn komt.

Door dat er hoogwaardig collageen in het masker zit ervaar je al een direct glad resultaat, maar stimuleert het ook het vochtvasthoudend vermogen van de huid. 
Kortom een echte power-booster voor je huid en een aanrader voor elk huidtype!

Belangrijk:
Door de fruitzuren behandeling is de huid extra gevoelig, tijdens de behandeling is dieper in de huidlagen gewerkt waardoor je huid een stuk kwetsbaarder is. Sowieso bij een huid met acné, of juist tegen huidveroudering, of een gevoelige huid, een huid met pigmentatie problemen is het belangrijk om deze crème altijd na je dagelijkse verzorging aan te brengen. Belangrijk is dus om niet direct in zonlicht te komen met een pas behandelde huid en je huid goed te beschermen met SPF Factor 50, deze is in de salon ook verkrijgbaar in een speciale gezichtscrème van Malu Wilz.

Voordeel van deze crème is dat het echt iets toevoegd op je huid, het is geen vette crème maar trekt luchtig in, tevens bevat de crème in tegenstelling tot veel andere zonbeschermingscrèmes geen alcohol, parabenen en minerale olie. Deze stoffen zijn niet in het voordeel van een gezonde evenwichtige huid dus het is fijn dat dit niet in de Malu Wilz Sun Protect Face SPF 50 zit. De crème is eveneens watervast, wat zeer handig is op vakantie of als je regelmatig zwemt/transpireert. De crème is verkrijgbaar voor € 19,75.

Geinteresseerd in deze behandeling? KLIK HIER om je afspraak makkelijk online te boeken, mocht je eerst vragen hebben dan kan je deze uiteraard ook stellen via het contactformulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Resultaten van de behandeling uit de salon:

aha-fruitzuur-behandeling


aha-fruitzuur-treatmentaha-fruitzuur-amadea


aha-fruitzuur-amadea

Close