Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

Door middel van huidverbeterende behandelingen én producten kun je prachtige resultaten bereiken. Soms zijn de resultaten zo mooi en zo snel bereikt, dat je eigenlijk niet kon geloven dat dit nog mogelijk was.Het is ons doel om je huid stap voor stap te verbeteren zodat je een prachtige huid als resultaat hebt die je kunt krijgen en behouden door middel van de juiste producten en behandelingen. 

Wij adviseren je graag in de salon. Op deze pagina delen we voorbeelden van huidverbetering.

Van onjuiste verzorging naar een huid met een fijnere poriestructuur, minder oneffenheden en hyperpigmentatie

is een voorbeeld die we vaak zien in de salon. Deze klant gebruikte jarenlang drogisterijmerken, liet weinig huidverbeterende behandelingen uitvoeren en had de hoop een beetje opgegeven dat de huid nog zou herstellen tot een mooi huidbeeld. De wens was minder oneffenheden, minder roodheden, minder heftige ontstekingen en een fijner huidbeeld.

Gelukkig hebben we haar kunnen overtuigen van de werking van de producten van IK SKIN Perfection en geadviseerd met een juiste 24H crème passend op haar huidbeeld en een passende reiniging.Ons eerste doel was de huid kalmeren en ontdoen van belastende stoffen uit de jarenlang gebruikte producten die niets opleverden dan een comfortabel gevoel bij het smeren er van. Terug naar de basis, de huid geven waar het omvraagt.De huid is een orgaan die verzorgd moet worden en vraagt om de juiste ingrediënten om het mooiste huidbeeld te creëren. Een huid die niet in balans is laat vroegtijdige veroudering zien, veel onzuiverheden, droge plekjes en zo kunnen we wel even doorgaan. Deze eerste fase van huidverbetering vergt veel doorzetting van de klant, je wilt graag direct resultaat maar de huid zal even tijd nodig hebben om zich aan te passen. Hier na krijg je er veel voor terug, dus het is zeker de moeite waard.

Al snel was voor haar merkbaar dat haar huid hier heel goed op reageerde, de producten van IK SKIN Perfection zijn geschikt voor de meest gevoelige huid en daardoor heel goed om mee te starten. Ook merkte ze op dat de plekjes in haar gezicht snel wat minder heftig waren en de ontstekingen veel sneller genezen waren dan voorheen.

Na 9 weken, advies is 6-8 weken, in verband met de vakantie van de salon kwam zij terug voor een huidverbeterende behandeling. Deze keer niet de IK SKIN Perfection behandeling maar de zomerbehandeling ‘Beauty of Sakura’.Deze behandeling is op basis van kersenbloesem en rijstzemelen en bevat een milde peeling geschikt voor de zomermaanden. Hierdoor lost het talg op in de huid, reinigt het de huid intens en kalmeert de huid aanzienlijk. Tevens zal de huid optimaal gehydrateerd worden wat in de zomermaanden erg nodig is. Het resultaat van de behandeling met een afsluitend rubbermasker die intens voedend is voor de huid en prachtige werkstoffen bevat is geweldig.

Na 9 weken en 2 huidverbeterende behandelingen in combinatie met een geadviseerde reiniging én creme wat voor nu even voldoende is in dagelijkse huidverzorging is er al een flinke progressie ontstaan, we zijn er nog niet maar er is al wel heel snel resultaat zichtbaar. Hier zijn we natuurlijk heel erg trots op!

Close