Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

Wat houdt het in?

Wat je moet weten om voor wimperextensions te kiezen bij Amadea – The Blooming Beauty Concept!

Wij zijn zeer ervaren in het plaatsen van classic & russian volume wimperextensions, met grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid plaatsen wij de wimpers op een individuele manier tussen de natuurlijke wimpers. Om onze kennis en kunde op peil te houden volgen wij regelmatig scholing en lezen wij vakbladen, wij vinden het belangrijk om up to date te blijven in deze snel ontwikkelende branche. Doordat wij werken met zorgvuldig geselecteerde professionele merken en lijmsoorten kunnen wij voldoen aan de wensen van de cliënt. Door de nauwkeurige werkwijze en aandacht voor de cliënt tijdens de behandeling zorgen wij ervoor dat u een tevreden eindresultaat krijgt. Wij vinden het belangrijk dat de natuurlijke wimpers niet lijden onder de wimperextensions en geven u een advies over de lengte en dikte van de wimperextensions ook vinden wij het erg belangrijk hoe het lijmgebruik is tijdens de behandeling om een zo mooi mogelijk resultaat te bieden. Wij plaatsen nooit zwaardere of langere extensions dan op uw natuurlijke wimper mogelijk is. Echter zullen wij wel zorgen dat u altijd met een mooi effect de salon verlaat.

De classic en russian volume methode is niet te vergelijken met de zogenaamde wimperplukjes, wimperstukjes of wimperstrips welke in trosjes of bundeltjes tussen de wimpers worden geplaatst en vaak een onnatuurlijk effecht geven. Classic wimperextensions geeft een natuurlijk, vol maar ook een verlengend effect en blijft ongeveer 6 tot maximaal 8 weken zitten. Dit is overigens wél afhankelijk van de levensduur en groeicyclus van de eigen wimpers en de omgang met de wimperextentions. U dient de wimpers tussentijds om een optimaal resultaat te behouden wel op te vullen middels een opvulbehandeling. De groeicyclus van de eigen wimpers bepaalt de uitval of het verliezen van de extentions, netals bij hoofdharen gaat dit bij wimperharen heel geleidelijk. De eigen wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 6 tot maximaal 8 weken, waarna ze allemaal zijn uitgevallen en weer opnieuw aangroeien, dit zal ook met de wimperextensions gebeuren. Meestal merkt u helemaal niets van de groeicyclus van de eigen wimpers. U zult dan ook geen gekke dingen tegenkomen bij de extensions. Wij plaatsen gemiddeld tussen de 60 – 90 haartjes per oog, afhankelijk van de situatie van de eigen natuurlijke wimpers. Na ongeveer 3 tot 4 weken is een opvulling aanbevolen voor een optimaal resultaat. Dit is echter wel afhankelijk van uw eigen wens & van de natuurlijke cyclus en de verzorging door u buiten de salon. Natuurlijk is het ook mogelijk de wimpers eerder of later op te vullen. Na 5 weken plaatsen wij automatisch een nieuwe set, waarvoor de kosten van een nieuwe set worden berekend.

Wat kan ik niet met mijn wimperextensions?

Je kunt in principe alles met de wimperextensions, zo kunt u douchen, zwemmen, sporten, slapen, zolang je jezelf aan de adviesvoorschriften houd. De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie!De adviesvoorschriften krijg je mee op je eerste afspraak!

 
 
Opvulbehandelingen

 

Wij hebben een divers aanbod van opvulbehandelingen voor wimperextensions, dit heeft met de natuurlijke groeicyclus te maken van de wimpers. Wij adviseren tot 3 weken een behandeling in te plannen om het effect/resultaat van de wimperextensions zo optimaal mogelijk te houden. De behandelingen zijn op te delen in een tot 2-wekelijkse behandeling van 30 minuten, een tot 3-wekelijkse behandeling van 45 minuten, een tot 4-wekelijkse behandeling van 60 minuten of een tot 5-wekelijkse behandeling van 75 minuten. Na de tot 5-wekelijkse behandeling plaatsen wij automatische een nieuwe set waarvoor de duur van de behandeling 90 minuten bedraagt.

Wij vragen u om bij de behandeling altijd met schone/gereinigde wimpers zonder oog make-up te verschijnen. Wij kunnen namelijk niet werken op ongereinigde wimpers waar make-up resten in achter zijn gebleven, het duurt echter erg lang om de wimpers tijdens de behandeling schoon te maken en dit verkort daarmee de duur van de opvulbehandelingen. Ook kunnen wij de hechting van de wimpers & lijm niet garanderen bij ongereinigde wimpers en is het voor ons niet mogelijk om een gewenst resultaat te bereiken waar we naar streven.

 
 

 

Garantie

In tegenstelling tot vele andere salons geven wij wel garantie op de wimperextensions. Heeft u klachten over de wimperextensions dan mag u tot 3 dagen, meetellend de dag van de behandeling, dit schriftelijk aan ons melden waarna wij uw klacht zullen oplossen in de vorm van service. Echter zullen wij wel bepalen of de klacht gegrond is en niet te wijten is aan nalatige verzorging of onzorgvuldigheid in de omgang met de wimperextensions van de cliënt. Wij geven geen restitutie op uitgevoerde behandelingen. Voor garantievoorwaarden vragen wij u de Algemene Voorwaarden die van kracht zijn voor Amadea – The blooming Beauty Concept op deze website te raadplegen

 

 
 

 

Voorbeelden uit de salon

 

 

 

 

wimperextensions-classic-roosendaal

 

wimperextensions roosendaal big volume
Wimperextensions 3-5D

 

Meer foto’s bekijken van wimperextensions die bij Amadea zijn gezet? Klik hier

 

 

 
 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close