Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

Mooie donkere en lange wimpers; Wie wil ze niet? Niet iedereen is er mee gezegend. Maar mooie wimpers bepalen voor een groot deel de oogopslag.

Het verven van wimpers is een goede oplossing. Een voordeel ten opzichte van het gebruik van mascara is dat het niet uitloopt en geschikter is voor mensen met gevoelige ogen of mensen die lenzen dragen. Door de wimpers te verven worden je wimpers voller en zullen je ogen veel meer spreken. De kleur die wij gebruiken stemmen wij in overleg met je af op je huidskleur en de kleur van je haar.

Omdat de verf tot in de haarschubben doordringt kan een wimperhaar in de gehele lengte donkerder gemaakt worden. Lijkt het je niet heerlijk om al mooie ogen te hebben als je ‘s ochtends wakker wordt? Met geverfde wimpers hoef je niet eerst mascara aan te brengen. En wat dacht je van onbezorgd zwemmen of een bezoek brengen aan de sauna. Je wimpers blijven er prachtig uitzien!
Maar ook wenkbrauwen zijn te verven, geverfde wenkbrauwen zijn altijd strakker, mooier en voller dan niet geverfde wenkbrauwen. Een aanrader dus!
En omdat wij gespecialiseerd zijn in het behandelen en stylen van de wenkbrauwen kun je al onze behandelingen vinden onder de ‘Brow Bar’

zen

Hoe lang blijft de verf zitten?

Wat moet ik weten over wenkbrauwen verven?

Zijn beide behandelingen te combineren?

 

Close