Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

VISAGIE
Met een touch-up make-up kan een gezichtsbehandeling worden afgesloten, maar ook voor een speciale gelegenheid kun je een visagie wensen. Hierbij presenteren we onze visagie-behandelingen  waarmee we werken met topmerk van de gelijknamige visagiste Malu Wilz.


Dagmake-up

Dagmake-up mag niet teveel opvallen, deze look is naar werk of school te dragen en word vaak naturel en in lichte tinten aangebracht. (natuurlijk geheel naar wens) Het gaat hier om een complete look.
Duur 30 minuten € 27,50

Avond make-up
Avond make-up mag opvallen en gezien worden en word zwaarder uitgevoerd, ook gaat het er hierbij om dat het goed blijft zitten.
Dit is mooi voor een avond uit of een feestje. Er wordt gebruik gemaakt van een serum/ampul en een setting poeder/spray en lipfix.
Duur 45 minuten € 30,00

Bruids make-up
Bruidsmake-up is afhankelijk van de wensen van de bruid, het moet mooi zijn maar dicht bij de bruid blijven hoe zij haar zelf graag ziet en herkent. Er word rekening gehouden met de kleuren van het bruidsboeket en de kleding.
Bruidsmake-up word op proef voor de bruiloft al eens getest en aangebracht tijdens een speciaal consult. Hierbij komen de ampul en de lipstick zodat de bruid de dag perfect doorkomt!
De eerste behandeling vind plaats in de salon, zo nodig de tweede behandeling ook. Mocht je graag op lokatie opgemaakt willen worden bijvoorbeeld  bij je thuis dan is dit ook mogelijk.

2 Behandelingen inclusief ampul en lipstick van Malu Wilz en setting poeder/spray en lipfix van Malu Wilz € 99,95
Visagie op lokatie extra € 10,00
Voor alle extra gasten die opgemaakt dienen te worden berekenen we de prijs van de dagmake-up a € 23,50
Dit wel graag vooraf aangeven!

 

 

Untitled designUntitled design (1)

Close