Snel bereikbaar via Whatsapp

06-82630786

Email

info@amadeas.nl

Openingstijden

Dinsdag, donderdag & vrijdag: op afspraak

Bij Amadea bieden we de microdermabrasie behandeling aan in een prachtige 3-in-1 huidverbeterende behandeling. Door middel van het Diamond Peeling Systeem, waarbij je microdermabrasie ondergaat, mesotherapie en cryotherapie met prachtige resultaten. Diamant microdermabrasie is de allernieuwste mechanische diepte peeling! Het systeem werkt met diamantkoppen en niet op basis van kristallen, wat voor de huid zeer prettig is en weinig tot geen irritaties geeft. Microdermabrasie is geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Ook voor de dunne ne gevoelige huidtypen.

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een moderne, perfect veilig en tegelijkertijd zeer effectieve non-invasieve methode dat een alternatief is voor andere esthetische geneeskundige technieken. Bij microdermabrasie wordt een dunne laag huidcellen van de opperhuid (epidermis) afgeslepen. Er wordt gebruik gemaakt van een slijpmiddel in de vorm van diamanten kopstukken. Microdermabrasie is vandaag de dag veelal bekend via de techniek met de kristallen, dit wordt echter vaak als pijnlijk en onprettig ervaren. De behandeling is ruw ten opzichte van de diamant microdermabrasie. Ook blijven er vaak kristallen in de huid achter. Diamant microdermabrasie is zeer zacht en nauwkeurig op vrijwel alle huidtypen toe te passen.

Doordat bij diamant microdermabrasie heel precies gewerkt kan worden kan er een dun laagje van de hoornlaag afgehaald worden maar ook een behoorlijke laag. Dit is per individu in te stellen. Op deze manier is het erg geschikt voor het egaliseren van de oneffenheden van de huid. Waaronder bij het afvlakken van littekenweefsel. De meest gebruikte toepassing is het verwijderen van dode huidcellen, daardoor worden de daaronder liggende huidcellen, die jonger en mooier van kleur zijn, weer zichtbaar.

Na een aantal behandelingen is de hele huidstructuur gladder, steviger en heeft deze een jongere uitstraling en betere teint dan voor de kuur. Maar ook na 1 behandeling zie je direct al resultaat.

 

 

 

 

 

Microdermabrasie met aanvullend thuisgebruik van passende huidverbeteringsproducten, zal op deze manier de huid flink voeden worden en stimuleert het de cellulaire activiteit. De huid maakt zich er op deze manier gezonder en jonger op. Ook stimuleert het de productie van huidcellen en collageen. Een gezonde jeugdige en egale uitstraling als resultaat.

 

Waar voor is microdermabrasie geschikt? Diamant Microdermabrasie geeft je onmiddellijk een zachte, gladde en jongere huid. Deze peelingtechniek zet diamanten opzetstukjes in, die zacht je huid polijsten waardoor de bovenste fijne huidlaag verdwijnt en er een nieuwe gladde gezonde huid tevoorschijn komt. Door de drukzuigmassage van het microdermabrasie apparaat ontstaat een natuurlijk proces van huidverbetering en collageeen stimulatie. De huid blijft intact, het resultaat is direct zichtbaar en de behandeling is geheel pijnloos.

Microdermabrasie kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden dan voor alleen maar dode huidcellen te verwijderen. Zo is het ook een goede methode voor het behandelen van een huid die zonschade heeft opgelopen en daardoor huidverdikking heeft gekregen en is veroudert. Ook kan het ingezet worden om ongelijkmatige niet te donkere pigmentatie lichter te maken.

Verder is het geschikt voor:

– Het egaliseren van fijne lijntjes en kleine rimpeltjes

– Het afvlakken van littekentjes zoals van acne en plastische chirurgische littekentjes

– Het verbeteren van de teint en structuur van een slecht doorbloede huid

– Het oppeppen en verbeteren van een grauwe rokershuid

– Het verfijnen van de huidstructuur, denk hierbij aan grove poriestructuur en veel verstopte poriĆ«n

– Het egaliseren en verwijderen van huidverhoorningen

– Het normaliseren van een overmatig vette acne huid, geen actieve acne

– Het gladder en beter van kleur maken van een droge, ruwe en schilferende huid

– Het enigszins verstevigen van een verslapte huid, contourverbetering

– Het wat lichter maken van melasma, een zwangerschapsmasker of ouderdomsvlekken

– Als voorbereiding op een normale gezichtsbehandeling, door het zeer grondig verwijderen van dode huidcellen kunnen de werkstoffen uit de huidverbeteringsproducten uit de lijnen die we bij Amadea aanbieden veel dieper en beter in de huid dringen. We gebruiken hiervoor serums, ampullen, boosters en maskers.

– Het geven van een oppeppende boost aan een vermoeide en matte huid

– Rimpels en lijnen te vervagen

– Het zachter maken van de huid

– Het verfrissen van de huid en het verjongen van de huid

– Het verminderen van onzuiverheden, de huid wordt grondiger gereinigd en de huid heeft een zichtbaar schonere uitstraling

Hoeveel behandelingen heb je nodig? Na 1 behandeling heb je al direct voelbaar en zichtbaar resultaat, natuurlijk zijn kuren wel aan te raden om eventuele huidwensen te bereiken en de huid aanzienlijk te verbeteren. Het is per persoon verschillend hoeveel behandelingen je nodig hebt. Hoe ouder we worden hoe trager onze celdeling en als onze celdeling vertraagd zullen we ook meer behandelingen nodig hebben om de huid te kunnen vernieuwen. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer de 40-45 jarige leeftijd, bij een leeftijd ouder dan 45 dan is het gemiddeld 8 tot 10 behandelingen. De meeste klanten starten met een minikuur van 3 behandelingen en hebben dan al een mooi resultaat. Het is naar eigen wens om de behandelingen/kuur te verlengen.

Hoe vaak mag je een behandeling? Je mag maximaal 4 korte kuren doen per jaar en 2 langdurige. Daarna ga je tussentijds het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 6 weken ongeveer. Als je een kuur volgt mag je 1 x per week of per 2 weken een behandeling ondergaan.

Hoe ziet je huid eruit direct na de behandeling? Je huid zal er na een microdermabrasie behandeling fris, doorbloed en egaal uitzien en de huid blijft in tact. Bij een gevoelige huid zal dit er wel wat roder uitzien maar dit verdwijnt snel en is maar tijdelijk. Reden hiervan is dat de doorbloeding gestimuleerd wordt tijdens de behandeling.

Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling? We raden aan om felle zon te vermijden tot 2 weken na de behandeling, de huid is door microdermabrasie wat gevoeliger en dient goed beschermd te worden met een creme met UV bescherming. We raden ook tevens aan om niet voor afgaand aan de microdermabrasie behandeling in de felle zon te hebben gezeten. Daarnaast is het beter om de eerste week de huid wat meer in acht te nemen en niet te gaan zwemmen in chloorwater of naar een sauna te gaan. Voorafgaand aan de behandeling is het overigens ook niet raadzaam om al peelings te hebben gebruikt, het gezicht te waxen of ontharingscremes te hebben gebruikt met een chemische werking.

Waarom mesotherapie na een microdermabrasie behandeling? De huid is door microdermabrasie zeer goed in staat om werkstoffen op te nemen, door middel van mesotherapie sluizen we de actieve werkstoffen diep in de huid en wordt de huid direct voorzien van vitamines, collageen en actieve ingrediĆ«nten. Door mesotherapie toe te passen en vitaminen diep de huid in te sluizen wordt de huid gestimuleerd om meer nieuwe cellen aan te maken. Meer over mesotherapie lees je hier 

Indien de huid trouwens niet behandeld mag worden met microdermabrasie zijn er nog wel opties om de huid te behandelen met mesotherapie.

Voor wie is microdermabrasie NIET geschikt?

Bij de volgende contra-indicaties is het niet aan te raden om diamant microdermabrasie toe te passen:

– Psoriasis en eczeem

– Immuunstoornissen

– Door de zon verbrande huid

– Moedervlekken mogen niet behandeld worden

– Actieve eczeem

– Rosacea

– Vitiligo

– Huidbeschadigingen, zoals open wonden en ontstekingen

– Zwangerschap

– Wratten

– Zeer dunne huid

– Herpes simplex of gordelroos

– Huidkanker

Meer over de behandelingen en tarieven kun je hier lezen

Na 1 behandeling heeft deze klant al een prachtig resultaat. De huid is mooier van teint, de doorbloeding gestimuleerd, fijne lijntjes zijn duidelijk minder en de huid vertoond over het algemeen een gladder en fijner huidbeeld.
Na 1 behandeling is de marionet lijn al een stuk meer vervaagd, door de gevoeligheid kleurt de huid na de behandeling wat roder op dit verdwijnt na enkele uren met een frisse gladde huid als resultaat
Close